2016 m. liepos 11 d., pirmadienis

Mary Higgins Clark PRIEŠ IŠTARIANT SUDIE

Leidėjas: Alma Littera
Metai: 2015
Puslapiai: 320
Knyga nuosava.
Pažintis: 3 skaityta autorės knyga.

Aš vertinu: 1/3
(1- nelabai, nesiūlau, 2- viskas ok, nesigailiu, kad skaičiau, 3- puiki knyga, labai patiko)

Įspūdžiai...

2015 metų knygų mugės metu knygą gavau dovanų. Ir nors sakoma, kad dovanotam arkliui į dantis nežiūri, bet koks leidėjas išties gerą knygą dalintų dovanai? Sakyčiau, lengvas detektyvas. Man per lengvas :) Ir per lėkštas.

Anotacija:

Architektas Adamas Kolifas, sumanęs didelį ir nepaprastai pelningą statybų projektą, verslo plano detales su partneriais nusprendžia aptarti prabangioje jachtoje. Bet vos išplaukus, jachtoje nugriaudėja sprogimas.
Ši nelaimė stipriai sukrečia Adamo žmoną Nelę. Prislėgta netekties, ji išgyvena ir didelę kaltę, nes nelaimės rytą rimtai susipyko su vyru ir palinkėjo jam negrįžti namo. Matydama Nelės sielvartą, moters teta pataria susitikti su ekstrasense, kuri sakosi galinti padėti susisiekti su Adamo vėle. Manydama, kad seansai padės išpirkti kaltę ir išsiaiškinti tikrąsias vyro žūties aplinkybes, Nelė sutinka.
Tačiau tai, kas nutinka seansų metu, pažeria daugiau klausimų negu atsakymų.
Padedama to, iš kurio pagalbos sulaukti tikėjosi mažiausiai, Nelė pradeda tyrimą. Tačiau moteris nė nenujaučia, kokias paslaptis išjudino ir koks pavojus jai iškilo... 

1 komentaras: