2015 m. kovo 16 d., pirmadienis

Marija Metlickaja ANYTOS DIENORAŠTIS

Leidėjas: Alma Littera
Metai: 2013
Puslapiai: 240
Knyga elektroninė.
Pažintis: pirmoji skaityta autorės knyga.

Aš vertinu: 3/5

Įspūdžiai...

Tinkama knyga paskaityti tarp rimtos literatūros, "išjungti smegenis". Nei privers susimąstyti, nei sukrės, nei ilgėliau išliks atminty. Bet atpalaiduos, vietomis privers pakikenti. Pabandžiau pasiskaityti ir užkibau. Skaitoma labai lengvai, puslapiai dingsta akimirksniu:) Ne šedevras, bet praleisto laiko nesigailiu.


Anotacija: 

Leną Sergejevą nemalonumai ištinka kaip perkūnas iš giedro dangaus – gerai išauklėtas ir paklusnus vienturtis sūnelis vieną dieną staiga ima elgtis keistai: kažkam siuntinėja žinutes, valandų valandas kalba telefonu, o į užduodamus klausimus atsako nei šį, nei tą. Diagnozė aiški: jis įsimylėjo. Negana to, netrukus pareiškia, kad nusprendė vesti...
Šį smagų ir išmintingą naujai iškeptos anytos dienoraštį tiesiog būtina perskaityti visoms, kurios ką tik tapo anytomis, toms, kurios jau seniai neša šį jungą, ir toms, kurios su siaubu laukia pasikeitimų savo gyvenime.
O galbūt jūs – ta mergina, dėl kurios šeimos pažiba pavirto įsimylėjusiu idiotu? Jei taip, ši knyga ir jums – juk kiekviena anyta kitados buvo marti. O kiekviena marti – dėmesio! – kada nors gali tapti anyta.
Marija Metlickaja – skaitytojų itin mėgstama Rusijos rašytoja. Jos knygos – tarsi senų gerų draugių pašnekesiai prie arbatos: apie gyvenimą ir įvairias gyvenant nutinkančias istorijas, kurių herojais gali tapti bet kuris iš mūsų.

1 komentaras:

  1. Knyga apie nieką, jei ne elektroninis variantas ir ne rytinis važiavimas troleibusu į darbą, knygos gal būčiau ir nebaigusi skaityti ;)

    AtsakytiPanaikinti