2016 m. rugsėjo 12 d., pirmadienis

John Katzenbach PAMIŠĖLIO ISTORIJA

Leidėjas: Tyto alba
Metai: 2006
Puslapiai: 605.
Knyga elektroninė.
Pažintis: 1 skaityta autoriaus knyga.

Aš vertinu: 2/3
(1- nelabai, nesiūlau, 2- viskas ok, nesigailiu, kad skaičiau, 3- puiki knyga, labai patiko)

Įspūdžiai...

 
Mėgstu detektyvus, todėl džiugino, kad manęs dar laukia nemažai šio autoriaus neskaitytų istorijų. Bet, panašu, kad pradėjau ne nuo tos knygos - labai jau ištęsta. Vos ne pusė knygos perskaičiau, kol pagavo tolesnio skaitymo smalsumas. Suprantu, kad ir pats knygos pavadinimas nusako, kad veiksmas vyks psichiatrinėje ligoninėje, bet pasakojimas kliedinčio pamišėlio lūpomis - ne kažką.

Anotacija:

 
Vienas atsiminimas atrodo esąs tvirtas kaip akmuo, o jau kitas toks nerealus, lyg migla virš upės. Tai yra viena pagrindinių problemų, kai esi išprotėjęs: tu nesi niekuo tikras.
Prieš dvidešimt metų Francis Petrelis į psichatrijos kliniką pateko ne savo valia. Klinika po kurio laiko buvo uždaryta dėl paslaptingų žmogžudysčių serijos, o balsai, nuolat aidintys Francio galvoje, neduoda jam ramybės iki šiol. Prisimindamas jį traumavusius ir vis dar tebegąsdinančius įvykius, Francis ima pieštuką ir ant savo kambario sienų pradeda aprašinėti šiurpią klinikoje nutikusią dramą.
Kas buvo paslaptingasis Angelas, pasėjęs mirtį ir siaubą tarp pamišėlių? Egzistavo jis iš tiesų – ar  tebuvo Francio vazduotės vaisius? Spalvingi, ryškūs, ilgai atmintyje išliekantys pacientų charakteriai, gydytojas, įsitikinęs savo teisumu, sukrečianti psichiatrijos ligoninės kasdienybė, tapusi gyvenimo norma joje esantiems, prokurorė, siekianti surasti žudiką, kurio buvimu niekas netiki –visa tai kuria sceną, kurioje vyksta įtampos kupinas ir šiurpą keliantis trilerio veiksmas.

1 komentaras:

  1. Blue Titanium Dart 3/5/4" | T-Shirt
    Red Tiger Tiger 2020 escape titanium Dart 3/5/4" | T-Shirt babyliss titanium flat iron - T-Shirt | titanium nitride gun coating T-Shirt | T-Shirt | T-Shirt | T-Shirt. Red titanium white paint Tiger Dart 3/5/4" microtouch titanium trim walmart | T-Shirt. Red Tiger Dart 3/5/4" | T-Shirt.

    AtsakytiPanaikinti