***
Reikės:
2 šaukštai kakavos
100 gr. juodojo šokolado
100 gr. mėlynojo pelėsinio sūrio
***
- Pelėsinį sūrį smulkiai sutrupiname, formuojame rutuliukus. Tik siūlau tiesiog suteikti apvalią formą labai nespaudžiant. Aš persistengiau, todėl iš to paties kiekio gavau mažiau triufelių, nei originaliame recepte nurodyta. Padedam į šaldytuvą.
- Sutrupiname šokoladą ir ištirpdome garų vonelėje. Mikrobanginėje svyla :)
- Sūrio rutuliukus voliojame karštame šokolade ir dedame ant sviestinio popieriaus. Apdžiūvus šokoladui galime pakartoti procedūrą, bus storesnis šokolado sluoksnis. Nes lieka daug nesunaudoto.
- Sustingus šokoladui apibarstome triufelius per sietelį kakava ir dar palaikome šaltai, kad sustingtų. Vėliau pakuojame į popierines formeles arba į skrandį:)
Super paprastas būdas padaryti mielą staigmeną :)
Puikios nuotraukos, taip seilė ir tįsta...
AtsakytiPanaikinti