Visada lankydamasi Čili picerijoje užsakau trintą pievagrybių sriubą su pelėsiniu sūriu. Apsivalgymas :) Sugalvojau pasilepinti ja namie. Taigi nieko labai sudėtingo. Receptą ėmiau iš čia. Tik supaprastinau, atsižvelgiant į tai, kad namie nevalgome svogūnų bei porų. Ir skonis nenukentėjo.
***
Reikės:
250 ml pieno
250 ml vištienos sultinio (gali išgelbėti ir kubelis)
2 v. šaukštai miltų
250 gr. pievagrybių
50 gr. sviesto
pelėsinio sūrio
duonos skrudinimui
***
Puode ištirpdome sviestą, sudedame griežinėliais supjaustytus nuplautus pievagrybius ir truputį juos apkepame, kol suminkštės. Suberiame miltus ir gerai išmaišome. Supilame sultinį, pieną. Verdame apie 15-20 min. ant mažos ugnies kartais pamaišant. Sutriname blenderiu.
Pelėsinį sūrį galima įdėti į sriubą prieš trinant, galima įmesti po kelis gabalėlius tiesiai į lėkštę. Ir kaip gi be skrudintos duonos gabalėlių :) Gauname 2 porcijas labai sočios ir skanios sriubos. Skanaus :)
Ačiū :) šiandien vėl gaminsiu, tikrai labai skanu ir sotu
AtsakytiPanaikintiSmagu, kad Jums patiko :)
PanaikintiIeškote skolos konsolidavimo paskolos, neužtikrintų paskolų, verslo paskolų, hipotekos paskolų, automobilių paskolų, studentų paskolų, asmeninių paskolų, rizikos kapitalo ir kt.? Esu privatus skolintojas, teikiu paskolas įmonėms ir privatiems asmenims su mažomis ir priimtinomis 2 % palūkanų normomis. Rašykite el. paštu: christywalton355@gmail.com
AtsakytiPanaikinti